dissabte, 11 de febrer del 2012

SANT FELIU DE RIU-EL TREU PETIT-GITARRIU-COVA DEL BISBE

Som uns enamorats de la Garrotxa però si hem de destacar una zona aquesta és Sadernes. El passat dissabte vam fer una ruta per aquest indret.Les dades tècniques de la sortida són les següents:

Integrants: Gemma, Pep, Berta, Dolors, Jordi, Aniol i en "Sugus"
Sortida-Arribada: Pont del Pas del Aures (Sadernes). 
Altitud del punt de sortida: 286 mts. Altitud mínima: 264 mts. Altitud máxima: 970 mts.
Ascens: 825 mts. Descens: 825 mts.
Distància recorreguda: 12,3 kms.
Temps efectiu: 4h05'
Temps total: 7h32'Mapa de la ruta.
 Podeu veure molt més ampliat i detallat aquest mapa si aneu al wikiloc i seleccioneu la pestanya d'altres mapes l'opció, "topogràfic ICC".

Recorregut registrat pel GPSPerfil de la ruta.


Vam deixar els cotxes als aparcaments que trobem després del Pont del Pas dels Aures i ens vam dirigir tots plegats cap a Sant Feliu de Riu.

Aquí vam fer una primera parada i contemplant el Ferran vam recordar l'excursió que l'any passat vam fer tots plegats.Ens vam enfilar cap al Treu Petit i en Jordi ens va mostrar un bon mirador des d'on podiem veure el Ferran i els Cingles de Manrades.En Pep s'ha incorporat a les excursions i tots estem molt contents. Aquesta és la primera sortida amb ell aquest any, al fons de la foto hi trobem els Cingles de les Cabres.Pujant en direcció al Cim del Treu Petit trobem molts castanyers. Aquest punt s'anomena la Castanyeda de la Plana.Falta poc per fer el tomb a la cara de la muntanya assolellada direcció al Serradell ja en tenim ganes que ens toqui una miqueta el sol i aprofitarem perquè els nens facin un mos. Podem albirar el Bassegoda al fons.


I PER FI LA FESTA!!!!! La Dolo fa anys i tots plegats fem el preparatiu. Estem molt ben situats a Sant Feliu de Gitarriu.L'homenatjada amb els nens.
En Jordi ens dóna el toc de fi de festa (és el que té ser l'expedicionari) ens hem de disposar a anar baixant.Des de la casa de Cufí tenim una esplèndida visió del Cingle de Bistoltes.
Hem arribat a la Cova del Bisbe. En Jordi dóna per vàlida la foto n'està tip de fer-nos formar!!!
Els nens demanen una foto en aquest forat per ells és una aventura.
En roques mil.lenàries, afilades com fulles de ganivet pel pas de les aigües, efectuem la baixada pels boscos de Lliure fins al Pont del Pas dels Aures. Hem passat un dia fantàstic i ens disposem anar a fer el toc al Càmping de Sadernes.FELICITATS DOLORS!!!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada