diumenge, 30 de gener de 2011

MARE DE DEU DEL MONT

El dissabte al vespre plovia a bots i a barrals i això no era tot. El divendres havien caigut més de 20 litres per metre quadrat!!! No tenia gens clar que el diumenge poguéssim fer l’excursió d’anar a la Mare de Déu del Mont.  Vaig decidir trucar a l’expedicionari, que és en Jordi, per  demanar-li la seva opinió. Vaig manifestar la meva preocupació pel fang que hi pogués haver al camí i que això ens fes relliscar. Fang a la Mare de Déu del  Mont????? Si la Mare de Déu del  Mont és tot pedra!!!! Si demà no plou podem anar a fer l’excursió- va dir.

I així va ser el diumenge ens vam llevar amb un dia seré però amb la Mare de Déu del Mont enfarinada. Vam sortir de casa a 2/4 de deu del matí. Vam deixar el cotxe a Can Trias i ens vam enfilar muntanya amunt.
El recorregut traçat per l'expedicionari i les dades tècniques de l'excursió són les següents:


En Jordi anava al davant, un xic preocupat per esbrinar bé el camí, al mig els nens i la Dolors i jo al darrera xerrant i posant-nos al dia. Com es pot veure la resta estavem poc preocupats!!!


A la bassa de Can Tries, vam fer una petita parada tècnica.

A dos quarts de dotze vam arribar al pla de solls i vam esmorzar i alhora vam tocar la primera neu però l’emoció forta encara havia d’arribar!!!Com es pot apreciar en les fotografies el paisatge és preciós.

Un cop al Pla de Solls van girar a l’esquerre i ens vam dirigir cap a la Tartera. Pujar-la va ser tota un experiència i una aventura!!!!


Però la vam pujar i ja érem al cim de la Mare de Déu del Mont només ens quedava acabar de fer l’ascensió i les fotos de rigor.
Un cop a dalt, en Jordi ens va recomanar que els nens baixessin els primers metres del descens amb els pals. Ara ja només ens quedava anar baixant  pels bonics boscos de la Mare de Deú.

A les tres de tarda estàvem a Beuda, teníem la taula reservada, la gana feta i la satisfacció en el nostre rostre. Tot havia anat perfecte. Un cop més l’expedicionari havia aconseguit que l’excursió fos rodona.  Gràcies Jordi!!!


1 comentari:

  1. Bona sortida i amb una mica d'enfarinada el cim del Mont. Tot perfecta, així m'agrada que el ritme no pari. Salut.

    ResponElimina